1 Haziran 2013 Cumartesi

Evlilik Sorunları


İslami Evlilik Sitesi

Türkiye'nin ilk ve en büyük islami evlilik sitesine hoşgeldiniz. İslami değerler doğrultusunda evlilik yolunda adım atmak isteyen kişileri bir araya getiriyoruz.Hizmet vermeye başladığımız günden bugüne yüzlerce çiftimizin evlenmesine vesile olduk.Gayri ahlaki bir durumun söz konusu olmadığı bu platforma siz de katılarak özlemini çektiğiniz yuvayı kurabilirsiniz.


Ciddi evlilik sitesi

Sitemiz arkadaşlık,dostluk ya da çöpçatan sitesi değildir.Sitemiz ciddi bir evlilik sitesi olduğu için kayıt olan kullanıcılarımızın niyetinin evlilik olması gerekiyor.Sitemize üye olan kullanıcılarımız editörlerimizin titiz incelemeleri sonucunda onaylanıyor.Niyetinin evlilik olmadığı anlaşılan kullanıcılar ise siteden uzaklaştırılıyor.Sistemimize ulaşan mesaj ve kullanıcı şikayetleri anında değerlendirmeye alınarak gerekli işlemler yapılıyor.

Detaylı profil
İnsanlar evlilik niyeti ile tanışacağı kişiler hakkında genel bilgi sahibi olmak ister.Bu nedenle sitemize kayıt işlemi sırasında, genel özelliklerinizin ve aradığınız eş adayınızın özelliklerinin yer aldığı iki tane detaylı bilgi formumuzu doldurmanız gerekiyor. Bu sayede kullanıcılarımız hakkında bilgi sahibi oluyor ve size en uygun eş adayınız ile karşılaşıyorsunuz.

Hâla üye değilmisiniz? ? 
Şimdi Üye olun >> Yeni İnsanlarla tanışmaya başlayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder